TSL3 Ro32 interview 3/8

Darc1n . Interjú 1410

Volband ezúttal oGs.MC, ieS.Ciara, mouz.HasuObs és TLAF-Liquid.Huk interjúit fordította le nekünk, köszönjük Volband.

ro32_d3_interviews_banner

oGs.MC
kr Protoss

MCinterviewÜdvözlünk a TSL3-on! Mi vett rá, hogy elfogadd a meghívást?

Világsztár akarok lenni.

Hallottál már ezelőtt a TSL-ről?

Igen.

Mik a céljaid a tornával kapcsolatban?

Bajnoknak lenni.

Mit gondolsz azokról a nemzetközi rajongókról, akik nézik a GSL-t?

Nagyra becsülöm őket és igazán hálás vagyok, hogy készítettek nekem egy fanclubbot.

Akarsz nekik valamit üzenni?

Köszönöm, hogy érdekel titeket, amit csinálok. A mostani szezonban bebizonyítom, hogy én vagyok a legjobb Protoss játékos a világon.

Szerinted a koreai pro-gamerek már többet tudnak a nemzetközi rendezvényekről?

Igen.

Több nagy ilyen torna van Amerikában és Európában is, mint pl. az MLG, vagy az IEM, ahol a pénznyeremények is busásak. Szeretnél részt venni valamelyiken a jövőben?

Szeretnék mindegyiken részt venni, ha az időm engedi.

Szerinted kik a legerősebb nem-koreai játékosok?

Jonathan [Jinro], Chris [HuK], Idra.

Kikről hallottál már és kik ellen szeretnél játszani?

Idra.

Az ellenfeled egy dán Zerg, ieS-Ciara. Tudsz róla bármit is?

Csak annyit, hogy nem egy nagy szám.

Hogyan fogsz készülni ellene? Biztos vagy a győzelmedben?

Azt játszom majd, amit gyakorolni is szoktam, és igen, biztos vagyok benne.

Szerinted másképp játszanak a koreaiak, mint a nemzetközi játékosok? Ha igen, mi a különbség?

Úgy gondolom a legjobb játékosok között nincs jelentős különbség, de nálunk többen mernek kockáztatni.

A Blizzard az amulett fejlesztés kivételét fontolgatja. Szerinted ez azért lehet, mert a Protoss jobban teljesít a másik két faj ellen az új pályákon?

Nem tudok mit mondani.

Mit gondolsz erről a változtatásról?

Nem örülök neki.

Te nyerted a GSL3-at. Sok rajongó téged tart a legjobb Protoss játékosnak a világon. Mit gondolsz a Code S jelenlegi helyzetéről? Vannak vetélytársaid, vagy úgy érzed, hogy a jövőben több GSL aranyat is bezsebelhetsz?

Simán megnyerhetem mindet.

Egy házban laksz több népszerű Liquid játékossal is, mint pl. Jinro, Huk, Haypro, stb. Mit gondolsz róluk?

Jonathan: Kedves

Chris: Pszichopata

Hayder [HayprO]: Szégyellős

Ha be kellene mutatnod magad azoknak a fanoknak, akik még sosem találkoztak veled, hogyan jellemeznéd önmagadat? Írj pár mondatot a személyiségedről!

Egy büszke, provokatív játékos vagyok.

Szerinted mi a legnagyobb erősséged és gyengeséd, mint játékos?

Erősség: Magabiztosság

Gyengeség: Túlzott magabiztosság

Szerinted kik esélyesek a végső győzelemre?

MVP és én.

Mit gondolsz, hogyan fognak teljesíteni a koreaiak a legjobb nemzetközi játékosok ellen?

Szerintem az összes meccsüket megnyerik a koreaiak.

ieS-Ciara
dk Zerg

CiaraInterviewPontokkal kvalifikáltad magad a TSL-re. Hogy érezted magad a selejtezők során? Mikor tudtad meg, hogy bejutottál? Keményen edzel az óta?

Az első TSL Openen szereztem 100 pontot, majd a következő két selejtezőn is pontszerző helyeken végeztem, szóval sejtettem, hogy bejutok majd. Az edzésben csapnivaló vagyok, kell valami, ami motivál. Ettől függetlenül már nagyon várom az MC elleni meccsemet, remélem, az majd kellően feltüzel.^^

A GSL3 bajnoka ellen, oGsMC ellen játszol. Sok rajongó úgy gondolja, hogy ő a legjobb Protoss a világon. Mit gondolsz róla? Mire számítasz?

Természetesen szívesen játszottam volna inkább mások ellen, de szerintem járhattam volna rosszabbul is. Nem igazán ismerem a játékát, néhány meccsén durva cheese-eket játszik be, de kétségtelen, hogy macro meccsekre is képes. Szerintem lehetetlen felkészülni egy olyan játékosból, mint ő. Csak abban bízok, hogy nem kapok ki valami 4 Gate ellen.

Mit gondolsz az esélyeidről? Magabiztos vagy? Tervezel valami különlegeset ellene?

Fogalmam sincs az esélyeimről. Az biztos, hogy ez a sok GSL pálya nem nekem kedvez, hisz még csak nem is játszottam ezeken. Ettől független én győzni megyek majd oda és mindig magabiztos vagyok.^^

Sokan kizártnak tartják, hogy legyőzöd MC-t. Akarsz nekik valamit üzenni?

Úgy látszik, jobb vagyok a rosszakaróim gyarapításában, mint a rajongóiméban. Az pedig csak természetes, hogy akik nem kedvelnek, azok nem hiszik, hogy lehet esélyem, de nem hibáztatom őket, hisz mégiscsak MC-vel, a korábbi GSL győztessel és jelenlegi GSL döntőssel játszom.

Mesélj a csapatodról, az ieSről és a játékos karrieredről. A Starcrafton kívül mivel foglalkozol?

A The Frozen Throne megjelenésekor kezdtem el Warcraft 3-azni, néhány hónapra rá pedig játszottam a dán selejtezőn, ami után meghívást kaptam az MYM csapatától. Nagyon sokáig ott voltam, legalább 3-4 évig. Aztán Grubbyval és Happyvel együtt beléptünk az EG-be és ott is maradtunk 1-2 évig. Az első SC2-es csapatom az ieS, tele jó arccal és rendes vezetéssel. A Starcraft mellett még ott van az iskola is, ami azonban rendesen megsínyli a nagy játékkedvemet.

Ha be kellene mutatnod magad azoknak a fanoknak, akik még sosem találkoztak veled, hogyan jellemeznéd önmagadat? Írj pár mondatot a személyiségedről!

Mizu, René Kragnak hívnak, más néven Ciarának. Évekig – kihagyásokkal ugyan – versenyszerűen Warcraft 3-aztam, a Starcraft 2-re a béta idején váltottam. Hogy milyen ember vagyok? Másoknak talán az jön le, hogy nagyon arrogáns vagyok, de ez valószínűleg csak azért van, mert valóban az vagyok^^. Nem igazán érdekel, hogy miket mondanak rólam online. Olyannyira őszinte vagyok, hogy az embereket ez egy bizonyos pont után már felbosszantja, hiszen az igazság fáj. Egyébként meg nem vagyok olyan rossz srác! A motivációmmal viszont adódnak problémák, túl keveset játszom és túl sok időt töltök el stream nézéssel xD. Remélhetőleg a jövőben képes leszek visszavenni az időpazarlásomból és a hasznos időt inkább a játékra fordítom!

Szerinted mi a legnagyobb erősséged és gyengeséd, mint játékos?

Zerggel játszom, szóval csak gyengeségeim vannak! Viccet félretéve, nagyon szeretem a hosszan elnyúló meccseket, ahol rendesen macrozhatok és mondhatni megfojthatom az ellenfelem. És most el is jutottunk a gyengeségemig: a túlzott drone gyártás. Nagyon szeretem a dronejaim… olyannyira, hogy gyakran a vesztemet okozzák ^^.

A többi meccs közül melyek érdekelnek? Miért épp azok? Szerinted kik fognak nyerni azokon?

Valószínű, hogy az összes olyan meccset megnézem majd, ahol Zerg játszik és nekik is fogok drukkolni!! Remélem legalább egy azért továbbjut az első fordulóból. Főleg Nesteanek és Idrának drukkolok, hogy messzire jussanak, mert őket szeretem nézni a leginkább.

Akarsz valamit üzenni a rajongóidnak és a támogatóidnak a nyolcad döntő előtt?

Köszönet a csapatomnak, az ieSnek (látogassatok el hozzánk: http://www.myies.ch/iescms ) és természetesen életem szerelmének, Pzysnek is! Imádlak, haver!

És ne felejtsétek el megnézni, ahogy elfenekelem MC-t!

mouz.HasuObs
de Protoss

HasuinterviewAz utolsó TSL selejtezőn kvalifikáltad be magadat. Oszd meg velünk a tapasztalataidat a selejtezőről és hogy mik a céljaid a tornával kapcsolatban!

Igazán örülök, hogy sikerült kvalifikálnom magamat! Az utolsó selejtezőn jutottam csak be, de már nagyon várom az első fordulót! Igazándiból nincs konkrét célom, az a lényeg, hogy a legjobbat hozzam ki magamból és jó meccseket produkáljak.

Az elsőfordulós ellenfeled Liquid’Huk. Mit gondolsz róla? Biztos vagy a győzelmedben?

HuK már egy jó ideje Koreában tartózkodik és sokat is gyakorol, de azért mégiscsak egy PvP-ről beszélünk. Ebben a felállásban lényegében bármi megtörténhet, de az kétségtelen, hogy HuK a meccs esélyese. Ennek ellenére felkészültem és remélem, hogy szórakoztató meccseket játszunk majd!

Milyen a PvP-d? Szerinted a kockázatos taktikák a nyerők, vagy lehetséges tudatos játékkal is sikert elérni?

Nem panaszkodom a PvP-mre. Nem a legerősebb felállásom, de nem is a leggyengébb. A PvP-ben a kockázatos játékok a kifizetődőbbek, néha pusztán csak abból előnyöd származik, hogy a „jó” build ordert választod, de összességében úgy érzem, hogy tudatosan is lehet ezt jól játszani. Megesik, hogy belefutsz a BO-d tökéletes „ellenszerébe”, de ez minden felállásra érvényes. Kockázat nélkül nincs izgalom!

Szerinted előnyben vannak azok, akik Koreában gyakorolnak? Vajon jó esélyekkel indulnak ellenük az észak-amerikai\európai játékosok?

Szerintem sokat segít valakinek, hogyha Koreában gyakorolhat. HuK minden energiáját az SC2-be öli, úgy vélem nagyszerű formában van. Nagyon remélem, hogy a külföldiek tisztesen helytállnak majd a mindenható koreaiak ellen =).

Ha be kellene mutatnod magad azoknak a fanoknak, akik még sosem találkoztak veled, hogyan jellemeznéd önmagadat? Írj pár mondatot a személyiségedről!

Mit mondhatnék magamról? Nem is tudom, de szerintem egy kedves pali vagyok <3.

Szerinted mi a legnagyobb erősséged és gyengeséd, mint játékos?

A döntésképesség az erősségem és azok a csaták, ahol sokat számít a micro, A macrommal viszont néha még mindig gondok adódnak, de dolgozom az ügyön. Szerintem már így is fejlődött valamicskét.

A többi meccs közül melyek érdekelnek? Miért épp azok? Szerinted kik fognak nyerni azokon?

A csapattársaim, Morrow és Strelok meccsei. Mindketten kemény ellenfelet kaptak Jinro és Tyler személyében, de hiszem, hogy továbbjuthatnak!

Akarsz valamit üzenni a rajongóidnak és a támogatóidnak a nyolcad döntő előtt?

Köszönöm mindenkinek, aki nekem drukkol! Köszönet a csapatomnak, a Mousesportsnak és az összes szponzorunknak.

Kövessetek Facebookon: http://www.facebook.com/HasuObs

És le ne maradjatok a remek TSL3 meccsekről!

TLAF-Liquid.Huk
ca Protoss

hukintAz elsőfordulós ellenfeled mouz.HasuObs. Tudsz róla bármit is? Biztos vagy a győzelmedben?

Ismerem, egy német Protoss játékos. Nem, nem mondanám, hogy biztos vagyok benne.

A PvP egy igen változékony felállás. Erősnek érzed magad benne? Kedveled ezt a felállást? Miért, miért nem?

Úgy érzem a PvP a leggyengébb felállásom, mert egyszerűen annyira nyílt, hogy itt a legvalószínűbb, hogy kikapsz egy gyengébb ellenféltől.

Mik a céljaid a tornával kapcsolatban? Kikkel szeretnél összekerülni?

Naná, hogy megnyerni! Lehetőleg minél több koreaival szeretnék játszani.

Nemrégiben jutottál be a Code S-be. Hogy telt eddig az időd Koreában? Megérte kimenni?

Jól, imádom Koreát! Nagyon örülök, hogy a kiutazás mellett döntöttem és nem is tervezek egyhamar visszatérni.

Mik a legnagyobb különbségek a gyakorlási szokások és a játékstílusok tekintetében a koreai és a nemzetközi játékosok között?

Gyakorlás szempontjából a koreaiak minden tekintetben jobbak. Keményebben edzenek és tisztában vannak vele, hogy hogyan edzhetnek hatásosabban. Játékstílus terén a koreaiak gyorsabbak és erőszakosabbak.

Mit gondolsz, koreai egyeduralom lesz a tornán? Szerinted jó esélyekkel indulnak ellenük az észak-amerikai\európai játékosok?

Nem tudom, hogy egyeduralom lesz-e, de szerintem jól fognak teljesíteni. Az első fordulókban lehet egy-két meglepetés, de csak mert ez a Starcraft 2, ahol minden megtörténhet.

Ha be kellene mutatnod magad azoknak a fanoknak, akik még sosem találkoztak veled, hogyan jellemeznéd önmagadat? Írj pár mondatot a személyiségedről!

Becsületes, őszinte, és szeretem szórakoztatni magamat és a körülöttem lévőket ^.^. Elég nehéz magamról írnom, de a legtöbben úgy tartják, hogy én egy igazán mókás alak vagyok, mind online, mind a való életben. Szeretek viccelődni és megnevettetni másokat. A koreaiak őrültnek tartanak.

Szerinted mi a legnagyobb erősséged és gyengeséd, mint játékos?

A legnagyobb erősségem talán az irányításom és a sebességem, a legnagyobb gyengeségem pedig, hogy túlságosan is beképzelt vagyok, valamint túl gyorsan játszok.

A többi meccs közül melyek érdekelnek? Miért épp azok? Szerinted kik fognak nyerni azokon?

Legfőképp a Dario (TLO) vs NaDát várom, mert nagyon érdekes küzdelem lesz, és úgy gondolom, hogy TLO fog nyerni.

Akarsz valamit üzenni a rajongóidnak és a támogatóidnak a nyolcad döntő előtt?

Köszi, imádlak titeket és a legjobbamat nyújtom majd!

Forrás:


Comments (31)

  • Free

    |

    még 1 ilyen unszimpatikus tagot mint ez az oGs.MC… remélem az első körben pofára esik

    Reply

  • Chimaira

    |

    Hát eléggé magabiztos MC:D Valószínűleg én is ilyen nagyképű lennék, mint ő, ha mindig jól szerepelnék GSL-en.XD Hajrá MC!!!

    Reply

  • rici

    |

    Válasz Free #1 üzenetére:
    azert azt hozzatennem ehhez, hogy keleten ezt egesz maskepp fogjak fel
    ha o aztmondja hogy „megnyerheti az osszes gslt mert o kurvajo jatekos”, az itt talan azt jelenti hogy „egy nagykepu fasz”, koreaban meg azt hogy „megnyerheti az osszes gslt mert o kurvajo jatekos”…… ertem en hogy benned ez rogton ellenszenvet valt ki, de jelenleg nem tulzok ha azt mondom hogy magasan a legjobb protoss a vilagon, nemtudom nezed e a gsl-t, epp holnapsz lesz az ogsmc vs julyzerg donto :drool:

    Reply

  • Julien

    |

    Válasz rici #3 üzenetére:
    Off, de innen jut eszembe. Hol tudom nézni a GSL közvetítéseit? Később ezek nincsenek amolyan vodként elmentve valahol?

    Reply

  • Csenky

    |

    gsl vodoknak én is örülnék, de ha jól tudom nem nagyon publikálják. Most kellett megtudnom azt is, hogy egyáltalán julyzerg bent van -.-‘
    MC meg hát nem tudom, igazából csak azért röhögtem egy jót, mert szerintem ezt a mértékű önteltséget – még ha van is alapja – nem lehet komolyan venni. 😀
    Viszont azt aláírom, hogy sokkal értelmesebb, nyíltabb embernek tűnik, mint az ilyen álszent „hááát remélem nem esek ki az első körben” prok, miközben úgy vannak vele, hogy negyeddöntőig meg se állnak.

    Reply

  • Linoge

    |

    Azért ennek az MC-nek mekkora pofája van..

    Reply

  • CloneCorn

    |

    oGs.MC nagyarcoskodik de van neki mire az is igaz. A világ legjobb 10játékosába bent van…

    Reply

  • xplode

    |

    Válasz CloneCorn #7 üzenetére:
    és a GSLt is könnyedén nyerte. másodszor.

    Reply

  • benz8

    |

    Válasz rici #3 üzenetére:

    mégis hogy lehet másként érteni azt hogy valaki nagyképű? lehet hogy nem olvastad végig, de ha jobban megfigyelnéd ebben a kérdésben teljesen látszik rajta. attól még hogy keleti ez nem változtat a tényen, hogy mekkora arca van
    „Szerinted mi a legnagyobb erősséged és gyengeséd, mint játékos?

    Erősség: Magabiztosság

    Gyengeség: Túlzott magabiztosság”

    oGsMC jelenleg jó játékosnak számít, nyugodtan sorolhatjuk a legjobb 10 közé jelenleg, de közel sem rendelkezik olyan eredményekkel mint pl.: slayers_Boxer. Olvasd el az róla szóló cikket (https://starcraft2.hu/2011/03/17/tsl-ro32-interview-2-8/#more-14875).
    Rettentően elszállt magától MC…
    csak hasonlítsuk össze a két játékos múltját:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Lim_Yo-Hwan
    vs
    http://www.teamliquid.net/tlpd/sc2-korean/players/640_oGsMC

    kinek is van mire arcoskodnia? kis hülye 19 éves mc…

    Reply

  • valaki8

    |

    Lol sok bronz player hogy pattog 😀 Sehol nem nagyképűsködött, simán a tényeket közölte és a véleményét. GSL Season 3 és Code S győztes, hadd legyen már mire alapoznia az önbizalmát.

    Reply

  • Fana

    |

    Válasz benz8 #9 üzenetére:
    kis hülye 19 éves mc.. 3 hó alatt több mint 25 milliót keresett össze sc2 ből (+ fizetés), nem is értem mire arcozik o.0

    Reply

  • Nf.haXX.Mate

    |

    Az a baj manapság, hogy ha valamit elértél és azt később akármilyen formában leírod akkor az arcozás lesz.
    Ez nem így van, ennek ellenére MC-nek tisztelnie kéne az ellenfelét, még ha nem is igazi férfi, és zerggel játszik (vagy terrannal).
    De amúgy HuK-ot én is pszichonak tartom, örülök hogy valaki aki vele él meg tudott ebben erősíteni.

    Remélem MC lesz az új FireBatHero és alázni fog win után :- D (és előtt)

    Reply

  • benz8

    |

    Válasz valaki8 #10 üzenetére:

    tudod az önbizalom és nagyképűség között óriási különbség van, de kár is fecsérelnem erre a szót, ha az alapvető fogalmakkal nem vagy tisztában

    Válasz Fana #11 üzenetére:

    Gratulálok MCnek, rendkívül tehetséges játékos, ez kétségtelen. Ettől függetlenül, hogy 3 hónap alatt 25 milliót keresett, nem biztos, hogy egyből így kéne viselkednie, lenézni az ellenfeleit. De idézek Neked, ha eddig nem esett le miről is vakerolok:

    Az ellenfeled egy dán Zerg, ieS-Ciara. Tudsz róla bármit is?

    Csak annyit, hogy nem egy nagy szám.

    Reply

  • Turbochicken

    |

    Így MC interjúja után megjött a kedvem megnézni hogy veri rongyosra a száját Jinro….. de hol tudok régi GSL meccseket nézni? 🙁
    Vki nemtudja?:D

    Reply

  • Volband

    |

    A sok MC-től fel sem fedezitek, hogy HasuObs milyen jó arc.:( Nekem abszolút kellemes meglepetés volt.

    Ciara meg vagy egy tipikus őstehetség, aki lusta, mint a segg, vagy… vagy csak irtó mákja volt a selejtezőkön. Meg is nézem kikkel játszott.

    Edit: Ejha!
    Moonglade-et 2-1-re, Tarsont 2-0-ra, White-Ra-t 2-0-ra, Thorzaint 2-1-re, Manát 2-0-ra, Nightendet (aki ugye biztos, hogy elveri Boxert) 2-0ra verte és TLO is csak 2-1-el tudta kiejteni.

    Reply

  • SolkiM_81

    |

    Válasz Turbochicken #14 üzenetére:

    Igen igen. Csak az a gáz hogy amikor játszottak Jinro nagyon durván kikapott, 5 meccsből mindet elvesztette és volt amit piszok gyorsan. És még így is talán őt tartja MC az 1ik legjobbnak (ami biztos így is van). Szoros meccsben ha Jinro nyerne hát az nem lenne semmi, és akkor látnánk MC-sírni hogy miért nem ment neki, vagy elismerné hogy Jinro jobb volt. Az interjú alapján inkább az előző. Nos akkor derülne ki hogy itt most jókedvében arcoskodott vagy tényleg ekkora farok.

    Reply

  • dudi

    |

    „A Blizzard az amulett fejlesztés kivételét fontolgatja.” ?? WTF ez az amulett ? 😀

    Reply

  • dnbstep

    |

    Huk fogja nyerni, legjobb foreigner, legnagyobb arc. 😀

    Reply

  • joeace

    |

    Válasz SolkiM_81 #16 üzenetére:

    egyel le vagy maradva aszzem Solkim , azóta már Jinro elverte Mc-t már egy Bo3-ban 2-1 -re a GSL-en amennyire rémlik..

    Reply

  • rici

    |

    Válasz dudi #17 üzenetére:
    a +25 energy a high templarokra

    Reply

  • rici

    |

    Válasz benz8 #13 üzenetére:
    Az ellenfeled egy dán Zerg, ieS-Ciara. Tudsz róla bármit is?
    Csak annyit, hogy nem egy nagy szám.

    mi a gond vele, szerinte oszinte es egyenes : D

    Reply

  • AdamoA

    |

    Válasz benz8 #13 üzenetére:
    Az a mondat eredetileg így hangzott:
    뛰어나지 않은 선수라는것만 인지하고있습니다

    Na persze ez semmit nem mond szóval a leggyorsabban elérhető fordítóba ha berakod ezt kapod:
    Is simply not as good as the players are

    A koreairól angolra fordított szövegben ez szerepel (ami egy kicsit mintha bukdácsolna a végén btw):
    All I know is that he’s not that great a player.

    Amit magyarra így fordított le Volband:
    Csak annyit, hogy nem egy nagy szám.

    Ezek közül a legbarátságosabb még mindig az amit a fordító dobott ki. Ezzel csak egyszerűen azt akarom mondani, hogy egy koreairól angolra majd arról magyarra fordított szövegből nem biztos, hogy ilyen egyértelműen el lehet dönteni ezt, mint ahogy egyesek azt teszik.

    Reply

  • Volband

    |

    Valamint a „nem nagy szám” az nem egyenlő azzal, hogy „szar”. Ha mondjuk HasuObs mondta volna ugyanezt, akkor úgy fordítottam volna, hogy „nem tartozik a legjobbak közé”, ha valaki, akiről semmit sem tudok, akkor a szó szerinti „Nem annyira\túl jó játékos”, ha pedig MC-ről van szó, akkor pedig „nem nagy szám”.

    Mindhárom ugyanazt jelenti végeredményképp, csak az első az valamelyest udvarias (már amennyire valakit lehet udvariasan kritizálni), a második nyers, a harmadik pedig elképesztően magabiztos, vagy ha úgy tetszik beképzelt, azt már rátok hagyom, hogy szerintetek melyik. A két szó (magabiztos-beképzelt) persze nem ugyanazt jelenti, de látszatra nincs akkora különbség a kettő között.

    Azért is mentem az utóbbival, mert egyrészt az egész interjú alatt azt éreztette, hogy ő itt mindenkit elpusztít, de a legutolsó kérdésre adott válasza („Szerintem az összes meccsüket megnyerik a koreaiak.” – és ebben a fordításban nincs játék az érzelmekkel, ez mindenkitől így hangzana) egyértelművé tette, hogy a koreaiakat felsőbbrendűnek tartja az SC2-ben, ő pedig még ezek között a felsőbbrendű emberek között is minimum a legjobb Protossnak, de talán még a legjobb játékosnak is tartja magát. Így lett „nem annyira nagy szám”-nak fordítva, mert ez passzol leginkább ahhoz a stílushoz, amit az interjú alatt és amúgy is produkálni szokott. 🙂

    Szóval csak annyit akarok ezzel mondani, hogy szerintem – MC-t és az eredeti interjút ismerve – az jár közelebb az igazsághoz, aki ebből, vagy az eredeti angol fordításból indul ki, nem pedig a gépiből.

    Reply

  • Madcon_

    |

    tök mindegy ki milyen játékos, sztem senki nem nyilatkozhat így mint mc, nem a játéktudásról van szó hanem emberi értékekről 🙂 ilyen arcokból kéne kevesebb

    Reply

  • rici

    |

    eddigi tsl vodokat meg tudom valahol nézni?

    Reply

  • rici

    |

    Válasz Volband #26 üzenetére:
    azert kivancsi lennek a tdb minek a roviditese, itt meg mindig nincs fenn 🙁
    btw, teamliquid youtube channelen megtalaltam, epp mikor frissitettem kezdtek el felrakni a gameket, de azert ty 😛

    Reply

  • lurker95

    |

    Azé kicsit sem beképzelt. Meg ezzel a Chris pszihopata kijelentésével a zerg játékosok 60 százalékának utálatát is megszerezte. Ellenlábasok gyártásában tényleg sokkal jobb mint rajongószerzésben. : D

    Reply

  • Hotpants321

    |

    egy strem linket majd dobajatok már kérlek tslről thx

    Reply

  • Geo

    |

    Hat ha MC vliagsztar akar lenni, ideje megtanulni 1 sornal hosszabb valaszokat adni interviewkban

    Reply

  • Volband

    |

    Válasz lurker95 #28 üzenetére:
    „Meg ezzel a Chris pszihopata kijelentésével a zerg játékosok 60 százalékának utálatát is megszerezte.”

    Miért? Huknak csak Zerg fanjai vannak, vagy micsoda?:D De egyébként maga Huk is leírja, hogy őrültnek tartják a koreaiak, nem bántásból mondta ezt MC.

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.